Michael van Gerwen kärsii kivuliaasta vaivasta – edessä toimenpide, jossa leuat murretaan

World Matchplay US Darts Masters Helsinki International Darts Cup Michael van Gerwen Helsingissä jack's

Hollantilainen Michael van Gerwen on kärsinyt pitkään purentaongelmista, joka on hankaloittanut muun muassa syömistä.

Van Gerwen on yksi dartsin suurimmista supertähdistä, joka on voittanut useamman maailmanmestaruuden uransa aikana. Mies on kuitenkin pitkään kärsinyt vaivasta, jolla on varmasti ollut myös henkisellä puolella vaikutusta dartsin pelaamiseen. Nimittäin miehellä on ollut purentaongelmia, jotka hoidetaan nyt kerralla kuntoon. Operaatio on melko hurjan kuuloinen, sillä leuat murretaan, jotta ongelma pystytään korjaamaan.

– Minulla on voimakas alapurenta, ja se häiritsee minua paljon. Ylä- ja alaleukani rikotaan ja säädetään uudelleen. Yläleukani työnnetään kuusi millimetriä eteenpäin ja alaleukani kolme millimetriä taaksepäin, Michael van Gerwen kertoo AD-lehden haastattelussa.

Mainos:

Operaation toivotaan tuovan helpotusta ihan arkielämään, sillä se on vaikeuttanut syömistä, mutta myös kuluttanut hampaita normaalia nopeammin.

– On turhauttavaa, kun ei pysty puremaan edes kinkkuviipaletta. Jossain vaiheessa se vain riittää, supertähti kommentoi haastattelussa.

Operaatio on tarkoitus tehdä käynnissä olevan World Matchplay -turnauksen jälkeen. Van Gerwen on selvittänyt tiensä turnauksessa jo puolivälieriin, jossa vastaan asettuu Andrew Gilding. Ottelu on ohjelmassa perjantaina klo 22:10.


Pelaajat:
Edellinen artikkeliMichael van Gerwen koki melkoista epäonnea – katkaisutikka putosi taulusta pois
Seuraava artikkeliWorld Matchplay huipentuu mahtavaan finaaliin – kumpi vie mestaruuden, Luke Humphries vai Michael van Gerwen?