maanantai, 22.04.2024
KotiTurnaukset

Turnaukset

Darts Turnaukset

Darts turnaukset

Dartsin turnauksia on tarjolla ympäri vuoden, sillä maailmanhuiput kiertävät ympäri maailman pelaamassa jatkuvalla syötöllä. Tietysti osa turnauksista on niitä kaikista arvostetuimpia, kuten vaikkapa MM-kisat, Masters ja UK Open. On ollut ilahduttavaa kuitenkin nähdä, että lajin suosio on kasvanut kaikkialla, minkä johdosta pienemmissäkin turnauksissa on ollut jäätävä meno katsomon puolella.

Esimerkiksi Kööpenhaminassa pelattava Nordic Darts Masters on kerännyt tuvan täyteen ja meno on ollut aivan fantastista seurattavaa. Dartsin suosion kovasta kasvusta hyvä esimerkki on se, että vuoden 2024 U.S Masters pelataan New Yorkissa, jossa pelipaikkana toimii legendaarinen Madison Square Garden. Saattaa olla, että touko-kesäkuun vaihteessa kaupungissa onkin melkoiset bileet.

Televisiointi:

Useimpia turnauksia on mahdollisuus seurata suorana lähetyksenä myös TV:n puolella, sillä varsinkin Viaplay näyttää aktiivisesti tapahtumia. Tämä on osaltaan ollut nostamassa varmasti lajin suosiota, että sitä on oikeasti mahdollisuus seurata. MM-kisojen aikaan Viaplay tarjoaa myös kaikkea muuta oheissisältöä dartsiin liittyen, joten mikäli laji ei ole vielä tuttu, niin näiden avulla on helppo saada lisätietoa esimerkiksi säännöistä, tikoista sekä pelin luonteesta.

Darts-turnaukset 2024

Luetuimmat