Darts Live stream – katso dartsia ilmaiseksi

Darts Live Stream

Darts on äärimmäisen koukuttava ja viihdyttävä TV-laji. Yksi syy on ehdottomasti yleisössä oleva meno, joka ottaa pauloihinsa.

FinnDartsin Live Stream -sivulta löydät ohjeet, miten näet kaikki vuoden suosituimmat ottelut ja turnaukset ilmaiseksi netistä. Ota ohjeet lukuun alta ja nauti kaikki darts-ottelut kotisohvilta käsin.

Darts Live Stream

Dartsia on katsottavissa myös ilmaiseksi Live Stream -palvelussa, sillä esimerkiksi monet vedonlyöntiyhtiöt näyttävät omilla sivuillaan turnauksia täysin ilmaiseksi aktiivisille asiakkaille. Esimerkiksi vuoden suurin tapahtuma Dartsin MM-kisat näkyvät kaikkien pelien osalta aivan ratkaisevaan finaaliin asti.

Televisionti

TV:n puolelta dartsia on mahdollisuus seurata esimerkiksi Viaplayn kautta. Suoratoistopalvelu näyttää kuukausilla maksulla kaikki suosituimmat ja suurimmat turnaukset suorina lähetyksinä. MM-kisojen aikana palvelussa on saatavilla kaikki isoimmat ottelut myös suomenkielisellä selostuksella. Tämän lisäksi pelien lomassa tulee kaikkea muutakin dartsiin liittyvää sisältöä.