Finndartsin lukijoille huima tarjous! Helsingin darts-turnauksen liput puoleen hintaan

Nathan Aspinall liput
Kuva: PDC.tv

Finndarts tarjoaa lukijoilleen nyt suorastaan uskomattoman tarjouksen, sillä meidän kautta saat Helsingin Kulttuuritalon darts-turnauksen liput -50%.

Helsingin Kulttuuritalolla järjestetään keskiviikkona 20. marraskuuta todella kovan luokan turnaus, jonne saapuu pelaamaan Nathan Aspinall, Joe Cullen, Adrian Lewis sekä Fallon Sherrock.

Varsinkin Aspinall (maailmanlistan #8) ja Cullen (maailmanlistan #18) ovat aivan jäätävän kovia heittäjiä, joten luvassa on varsinaista darts-kiimaa!

Mainos:

Nyt Finndarts.com tarjoaa aivan mielettömän edun lukijoilleen, sillä tarjolla on jopa yli 50% alennuksella lippuja tapahtumaan. Normaalisti pöytäpaikat ovat 119,90€, 129,90€ ja 139,90€, mutta nyt Finndartsin kautta saat kaikki pöytäpaikat 60 euroon. Myös istumapaikat tarjotaan uskomattomaan hintaan, sillä kaikki istumapaikat ovat Finndartsin kautta vain 30 euroa! Tarjous on voimassa 30.10. asti.

Pääset lunastamaan lippuedun ainoastaan TÄÄLTÄ!


Turnaukset:
Edellinen artikkeliFantastista! Kirsi Viinikainen eteni WDF:n MM-kisoihin!
Seuraava artikkeliNathan Aspinall menetti totaalisesti malttinsa – heitti tuplat ohi ja paiskasi voimalla tikan menemään