Paljonko Marko Kantele heittää 180-pisteen sarjoja perjantaina?

Marko Kantele Suomen maajoukkue darts Premier League dartsin suomalaisjuniorit
Kuva: Pixabay

Marko Kantele kohtaa Tshekin European Tourin kisassa perjantaina klo 20:00 Luke Woodhousen, joka on selvä ennakkosuosikki.

Woodhouse on maailmanlistalla sijalla 35, joten kyseessä on kovan luokan kaveri. Kantele onkin altavastaaja otteluun, sillä kansainvälinen vedonlyöntiyhtiö Epicbet tarjoaa Kanteleen voitosta kertoimeksi 4.50. Puolestaan Woodhousen kerroin on 1.20.

Pelivalikoimassa on paljon myös erikoiskohteita otteluun, sillä tarjolla on esimerkiksi kohde, jossa kysytään paljonko Kantele heittää 180-pisteen sarjoja ottelussa. Ennakko-odotuksia on kertoimien valossa, että oikea määrä olisi yksi, sillä yli 0,5 180-pisteen sarjaa antaa kertoimen 1.34, mutta yli 1,5 antaa jo kertoimen 2.65.

Mainos:

Myös korkeimmasta lopetuksesta ottelussa voi lyödä vetoa. Yksi vaihtoehto koskee sitä, kuinka iso suurin lopetus on. Raja on lyöty 108,5 pisteeseen. Myös pelaajasta, joka tekee korkeimman lopetuksen, voi lyödä vetoa.

Kanteleen voitto olisi todella herkullinen kaikkineensa, koska se tarkoittaisi sitä, että lauantaina vastassa olisi maailman kirkkaimpaan eliittiin kuuluva Rob Cross.


Edellinen artikkeliMarko Kantele perjantaina Prahan ET-turnauksessa – tässä aikataulu ja ohjeet ottelun katselemiseen