Teemu Harju teki debyytin European Tourilla – James Wade antoi tylyn oppitunnin

Teemu Harju James Wade
Kuva: X.com

Dartsin European Tourilla nähtiin perjantaina uusi suomalaispelaaja, kun Teemu Harju pelasi uransa ensimmäisen turnauksen kiertueella.

Harjulle luvassa oli ikimuistoinen perjantai-ilta, kun mies pääsi tekemään European Tourin debyytin Dutch Darts Championshipissä. Vastustaja avauskierroksella oli todella kova, sillä dartsin rankingin 22. sijalla oleva James Wade arvottiin vastustajaksi.

Wade antoikin tylyn oppitunnin siitä, missä maailman aivan terävimmän kärjen taso tällä hetkellä menee. Loppunumerot kirjattiin englantilaiselle suoraan 6-0.

Mainos:

Harjulle kyseessä oli varmasti tärkeä merkkipaluu, joka antaa oppia valtavasti tulevaan, kun mies seuraavan kerran nähdään European Tourilla. Joten ei muuta kuin pää pystyyn ja kohti seuraavia haasteita.

Se on jo todella upeaa, että näissä kovissa kekkereissä nähdään suomalaisedustusta. Toivottavasti myös jatkossa suomalaispelaajien otteita päästään seuraamaan European Tourin puolella.

James Wade kaatoi Teemu Harjun European Tourilla


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliHistorian ensimmäinen Helsinki International Darts Cup tuo maailmantähdet Helsinkiin
Seuraava artikkeliJermaine Wattimena käski yleisön provosoimaan vastustajaa – Joe Cullen kieltäytyi kättelemästä pelin jälkeen