Darts-tähti Kim Huybrechts joutui futishuligaanien pahoinpitelemäksi – heittokäden solisluu murtui kahdesta kohtaa

Kim Huybrechts
Kuva: YouTube

Belgialainen Kim Huybrechts joutui järkyttävän pahoinpitelyn uhriksi torstaina, kun mies oli katsomassa Royale Union SG:n ja Antwerpin välistä Belgian Cupin finaalia.

Huybrechts tunnetaan kovana Antwerp-fanina, joten ei ollut ihme, että mies oli paikan päällä torstaina Brysselissä, missä pidettiin Belgian Cupin finaali. Ottelun jälkeiset tapahtumat ovat kauhistuttaneet, sillä Huybrechts joutui törkeän pahoinpitelyn uhriksi kävellessään Antwerpin fanibusseihin.

Nuorisojoukko oli hyökkännyt miehen kimppuun ja potkinut useita kertoja maassa maannutta Huybrechtsia. Lopulta mies oli kaverinsa Kevin Belmansin kanssa päässyt pakenemaan bussiin, jossa sai hoitoa.

Mainos:

Huybrechtsin solisluu oli murtunut kahdesta kohdasta pahoinpitelyn seurauksena. Kyseessä oli vieläpä oikea käsi, jolla mies heittää myös dartsia. Tämä tarkoittaa sitä, että Huybrechts tulee olemaan pitkään sivussa tositoimista, sillä vammat leikataan perjantaina.

Huybrechtsin oli tarkoitus osallistua ensi kuussa heitettävään PDC World Cup of Darts -turnaukseen yhdessä Dimitri Van den Berghin kanssa. Nyt tuohon osallistuminen on todella epätodennäköistä.


Pelaajat:
Edellinen artikkeliMichael van Gerwen ja Luke Littler esittelivät aivan karmaisevan huonon legin
Seuraava artikkeliMaagista! Luke Humphries painoi ysitikkasen finaalissa