Luke Humphries vei voiton Premier Leaguen Brightonin illassa!

Luke Humphries
Kuva: PDC.tv

Hallitseva maailmanmestari Luke Humphries oli vakuuttava torstaina, kun mies paineli Brightonissa kauden ensimmäiseen Premier Leaguen voittoonsa.

Humphries aloitti illan kaatamalla Gerwyn Pricen numeroin 6-2. Välierässä puolestaan kaatui Rob Cross lukemin 6-3. Finaalissa vastaan asettui Michael Smith, joka omalla puolella kaaviotaan nappasi voitot Peter Wrightista sekä Luke Littleristä.

Finaalista tuli kuitenkin Humphriesin näytös, sillä mies johti parhaillaan taistoa jo 5-1. Smith onnistui kaventamaan kahden legin verran, mutta sitten Luke Humphries laittoi ottelun pakettiin 6-3-voitolla.

Mainos:

Voitto oli Humphriesille ensimmäinen tämän kauden Premier Leaguessa. Tilanne sarjassa onkin tiukka, sillä kärjessä olevan Michael van Gerwenin johto kutistui. Belgialainen on 15 pisteessä, kun taas takana Humphriesilla on 12 pistettä. Puolestaan Cross ja Littler ovat 11 pisteessä.

Dartsin puolella kausi jatkuu seuraavaksi Belgiassa, kun perjantaina käynnistyy Blåkläder Belgian Darts Open, joka on European Tourin ensimmäinen kilpailu tälle kaudelle.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliUK Open huipentui uskomattomaan finaaliin – Dimitri Van den Bergh on mestari!
Seuraava artikkeliBelgian Darts Open huipentuu sunnuntaina – mukana 16 pelaajaa