Uskomaton kaveri! Luke Littler heitti ysitikkasen – oli yhden tikan päässä myös illan toisesta

Luke Littler

Luke Littler teki alkuvuoteen jo toisen ysitikkasen, kun supertähti painoi Players Championshipissä yhdeksän täydellistä tikkaa.

Littler oli vakuuttavassa iskussa maanantaina, sillä nuorukainen eteni ilman minkäänlaisia ongelmia Players Championshipin puolivälieriin. Matkalle mahtui myös yksi ysitikkanen, kun täydellinen dominanssi huipentui pöydän tyhjennykseen Michele Turettaa vastaan.

Neljännesvälierissä päästiin melkein todistamaan toista vastaavaa suoritusta, kun Littler oli yhden tikan päässä täydellisestä yhdeksän tikan tyhjennyksestä. Vastustajana ollut Cameron Menzies oli jo varma onnistumisesta, sillä skotlantilainen nosti taustalla kädet pystyyn jo ennen viimeistä tikkaa.

Mainos:

Harmittavasti tupla-12 jäi kuitenkin uupumaan, joten unelmasuoritus jäi haaveeksi. Voittajasta ei ollut kuitenkaan mitään epäselvyyttä, kun Littler marssi kahdeksan parhaan joukkoon 6-2-voitolla.

Players Championship tarjosi kuitenkin maanantaille hurjia yllätyksiä, sillä esimerkiksi hallitseva maailmanmestari Luke Humphries putosi jo toisella kierroksella, kun dartsin rankingissa sijalla 64 oleva Ian White oli vahvempi numeroin 6-0.

Littler heitti ysitikkasen Michele Turettaa vastaan

Luke Littler oli todella lähellä ysitikkasta


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliTässä on meininkiä! Amatööripelaaja heitti pubissa ysitikkasen
Seuraava artikkeliGerwyn Price luovutti turnauksen kesken ottelun – antoi jäätävää palautetta olosuhteista