Häkellyttävää! Luke Littler voitti jälleen Premier Leaguessa

Luke Littler Premier League
Kuva: PDC.tv

Luke Littler jatkaa sensaatiomaista virettään, sillä menestystä tulee nyt jokaisessa tapahtumassa, jossa nuorukainen on mukana.

17-vuotias pelaaja voitti viime viikonloppuna Itävallassa European Tourin kilpailun. Torstaina tuli lisää kunniaa, kun Littler paineli tyylikkäällä tavalla Aberdeenissä järjestetyn Premier League -illan voittoon. Ensimmäistä kertaa urallaan Premier Leaguessa mukana oleva Littler on ollut hämmentävän kova, sillä englantilaispelaaja nappasi jo kauden neljännen voittonsa.

Littler kaatoi torstaina ensiksi Nathan Aspinallin lukemin 6-5. Välierässä kaatui puolestaan Michael Smith huikaisevan esityksen päätteeksi numeroin 6-1. Finaalissa astui vastaan Rob Cross, joka yritti haastaa supertähden, mutta oli lopulta voimaton. Littlerin voitto kirjattiin numeroin 6-4.

Mainos:

Samalla Littler varmisti paikkansa jo Premier Leaguen pudotuspeleihin. Myös sarjataulukossa toisena oleva Luke Humphries varmisti torstaina jatkopaikan. Kaksi muuta jatkopaikkaa on vielä auki, mutta tällä hetkellä viivan yläpuolella on Nathan Aspinall ja Michael van Gerwen. Smith kuitenkin vaanii aivan lähietäisyydellä, joten tulevissa illoissa panokset ovat tapissa.

Seuraava ilta on ohjelmassa Leedsissä 9. toukokuuta, jolloin Smith ja Aspinall kohtaavat heti ensimmäisellä kierroksella pelissä, jossa pisteet ovat koko kauden kannalta merkittävät.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliGerwyn Price joutui vetäytymään Premier League -illasta – kärsii ikävästä vaivasta
Seuraava artikkeliBaltic Sea Darts Open: Tässä ohjelma ja kaavio!