Luke Littler joutui taipumaan finaalissa – Michael van Gerwen oli etevämpi

Michael Van Gerwen Premier League
Kuva: YouTube

Premier League -kausi jatkui torstaina Birminghamissa, jossa kahdeksan maailman huippua taisteli jälleen yhden illan voitosta.

Ennen torstaita piikkipaikkaa piti Luke Littler, jolla oli voitto kahdesta edellisestä Premier Leaguen kisasta. Sensaatiopelaaja oli lähellä kolmatta perättäistä voittoa, sillä nuorukainen aloitti voittamalla Rob Crossin jännittävässä taistossa lukemin 6-5. Cross pääsi jo kertaalleen heittämään koko ottelun voitosta. Littler kuitenkin piti hermonsa ja kuittasi voittoon.

Välierässä vastaan tuli MM-finaalin uusinnassa Luke Humphries, joka on joutunut kokemaan maailmanmestaruuden jälkeen useamman kerran Littlerin vahvemmaksi. Niin kävi myös tällä kertaa, kun Littler taisteli tiensä finaaliin lukemin 6-5.

Mainos:

Toiselta puolelta kaaviota läpi tuli puolestaan hollantilainen Michael van Gerwen, joka kaatoi ensiksi Nathan Aspinallin ja tämän jälkeen puolestaan Michael Smithin.

Hollantilaista ei pysäytetty myöskään finaalissa, vaan MVG paineli kauden neljänteen voittoonsa lukemin 6-3. Sarjataulukossa piikkipaikka pysyy Littlerin nimissä myös torstaina jälkeen, mutta Humphries on vain kahden pisteen päässä ja MVG neljän pisteen päässä.

Michael van Gerwen voitti Premier League -illan Birminghamissa


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliLuke Humphries joutui pettymään – Danny Noppert vei PC8-turnauksen nimiinsä
Seuraava artikkeliMaailman parhaillekin sattuu! Luke Littler teki 9 pistettä kolmella tikalla