Kuka pysäyttäisi supertähden? Dominoiva Luke Littler voitti taas!

Baltic Sea Darts Open Luke Littler US Darts Mastersin Dutch Darts Masters UK Open Belgian Darts Open

Luke Littler nappasi palkintokaappiinsa jälleen yhden voiton, kun 17-vuotias supertähti voitti sunnuntaina Itävallassa European Tourin kilpailun.

Littler ei jatkanut MM-kisojen jälkeen täydellistä dominointia ympäri maailman, sillä titteleitä ja voittoja on kertynyt jo useita. Viimeisin tuli sunnuntaina, kun nuorukainen juhli mestaruutta Itävallassa järjestetyssä European Tourin kilpailussa.

Littler kohtasi finaalissa Joe Cullenia, joka oli lopulta täysin vailla mahdollisuuksia. Finaali oli käytännössä alun jälkeen aivan yhtä maalia, kun Cullen ei saanut parasta irti koneestaan. Puolestaan Littler paukutti kerta toisensa jälkeen mieletöntä sarjaa.

Mainos:

Näin ollen 8-4-voitto toi Littlerin tilille jo kauden toisen voiton European Tourilla. Tämän lisäksi Premier Leaguessa meno on ollut hurjaa ja myös Bahrain Mastersista on kirjattu mestaruus.

Nuorukainen on tullut ryminällä PDC:n kiertueelle, jossa moni supertähti on ihmeissään siitä, miten tämä koko maailman ylistämä supertähti saataisiin syöstettyä valtaistuimelta.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliStephen Bunting huudatti yleisöä – otti kaksi Big Fishiä samaan matsiin
Seuraava artikkeliGerwyn Price joutui vetäytymään Premier League -illasta – kärsii ikävästä vaivasta