Marko Kantele pelasi huikaisevan viikonlopun – lunasti paikan kahteen European Tour -kisaan

Suomi supertähdet Marko Kantele heittäjät Suomen
Kuva: YouTube

Marko Kantele pelasi viikonloppuna PDC Nordic & Baltic -kiertueella, jossa suomalainen olikin tuloksellisesti upealla pelipäällä.

Suomessa käydyt kilpailut käynnistyivät Kanteleen osalta perjantaina täydellisesti, kun mies paineli voitosta voittoon. Finaalissa kaatui Thor Helmer Johansen lukemin 6-3. Voitto toi suomalaispelaajalle paikan 21.-23. kesäkuuta Leverkusenissa heitettävään European Tourin osakilpailuun. Eli luvassa on hieman erilainen juhannus, kun European Darts Open kutsuu! Kyseessä on kauden ensimmäinen esiintyminen Kanteleelle European Tourilla.

Myös seuraavassa ET9 Qualifier -turnauksessa Kantele eteni komeasti finaaliin, mutta tällä kertaa tuloksena oli tappio, kun ruotsalainen Johan Engström vei 6-3-voiton ja nappasi paikan German Darts Championship -turnaukseen.

Mainos:

Samainen ruotsalaispelaaja oli Kanteleen harmina myös lauantaina käydyssä PDC Nordic & Baltic Pro Tour 5 -turnauksessa, sillä Engström voitti suomalaisen välierässä lukemin 6-3.

Sen sijaan lauantai-iltana pelatussa ET10 Qualifier -turnauksessa Kantele pääsi jälleen voittokantaan huikaisevalla tavalla. Karsinta sai huipennuksen finaalissa, kun Anton Östlund kaatui lukemin 6-4. Tämä tarkoitti sitä, että suomalainen nappasi samaisen viikonlopun aikana myös toisen paikan European Tour -kiertueelle. Osallistumisoikeus irtosi syyskuussa Belgiassa heitettävään Flanders Darts Trophy -turnaukseen.

Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliUskomaton murskavoitto! Luke Littler kaatoi vastustajansa alle 10 minuutissa US Darts Mastersissa
Seuraava artikkeliUS Darts Masters ratkesi hurjaan jännitysnäytelmään – Rob Cross vei mestaruuden