Kolmas kerta toden sanoo! Huikaisevassa iskussa oleva Ryan Searle voitti PC3-turnauksen

Ryan Searle

Ryan Searle on ollut ylivoimaisesti kovin tänä vuonna Players Championship -turnauksissa, joista jokainen on päättynyt finaaliin,

Kahdessa ensimmäisessä turnauksessa Searle joutui pettymään, kun ensiksi Luke Littler oli vahvempi ja tämän jälkeen Gary Anderson vei tittelin Searlen nokan edestä.

Ryan Searle sai kuitenkin revanssin maanantai-iltana, kun jälleen finaalissa vastaan asettui Gary Anderson. Ottelusta muodostui aivan jäätävä trilleri, jossa molemmat pääsivät esittämään parastaan. Lopulta taisto kääntyi Searlen puoleen numeroin 8-7.

Mainos:

Andersonin ei tarvitse kuitenkaan hävetä turnaustaan, sillä 53-vuotias pelaaja oli mielettömässä iskussa koko päivän. Turnaus sujui Andersonilta yli 105 keskiarvolla, minkä lisäksi mies heitti päivän aikana peräti 41 kappaletta 180 pisteen suorituksia. Se oli historiallinen suoritus, sillä Dave Chisnallin nimissä oli aikaisempi ennätys, sillä Chisnall oli onnistunut heittämään yhden Players Championship -turnauksen aikana 35 kappaletta 180 pisteen suorituksia.

Dartsin turnauskalenteri jatkuu tiiviinä, sillä heti tiistaina ohjelmassa on Players Championship 4 -turnaus.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMarko Kantele juhli voittoa Nordic & Baltic Pro Tourin kisassa!
Seuraava artikkeliAustralialainen Damon Heta paineli voittoon PC4-turnauksessa