Klassikkovideo: Englanti ja Australia tarjosivat yhden kaikkien aikojen World Cup of Darts -finaaleista vuonna 2012

World Cup of Darts
Kuva: X.com

Viikonloppuna pelattava World Cup of Darts on tarjonnut vuosien aikana aivan mielettömiä näytöksiä, joista yksi parhaimmista esimerkeistä on vuoden 2012 finaali.

Tuolloin mestaruudesta taistelivat Englanti ja Australia. Molemmille maille tarjottiin ratkaisevassa legissä huimia paikkoja ratkaista mestaruus, mutta pelaajat epäonnistuivat kerta toisensa perään. Australia kokikin valtaisan pettymyksen, kun lopulta Adrian Lewis onnistui viimeistelemään legin ja mestaruuden Englannille. Lewis parina pelasi tuolloin kaikkien aikojen dartspelaaja Phil Taylor, joka voitti urallaan 16 maailmanmestaruutta.

Tuo kaksikko kylvi tuhoa hirmuisella tavalla World Cup of Darts -turnauksissa, sillä Englanti voitti viiden vuoden sisään peräti neljä mestaruutta. Ainoastaan vuonna 2014 Michael van Gerwen ja Raymond van Barneveld onnistuivat kaatamaan Lewisin ja Taylorin numeroin 3-0.

Mainos:

Lewisin ja Taylorin dominoinnin jälkeen Englannilla on ollut synkkää, sillä viimeiset seitsemän vuotta on mennyt ilman turnausvoittoa. Tänä vuonna maa on valtava ennakkosuosikki, sillä Luke Humphries ja Michael Smith on sellainen kaksikko, jota ei ennakolta pitäisi pystyä voittamaan.

Englanti ja Australia tarjosivat mielettömän finaalin vuonna 2012


Turnaukset:
Edellinen artikkeliSuomi pelaa perjantaina World Cup of Dartsissa – tässä otteluiden alkamisajat
Seuraava artikkeliWorld Matchplay -turnauksen kaavio on julkistettu – avauskierroksella aivan jäätävä kohtaaminen