Suomi pelaa perjantaina World Cup of Dartsissa – tässä otteluiden alkamisajat

Suomi supertähdet Marko Kantele heittäjät Suomen
Kuva: YouTube

Suomi aloittaa urakkansa World Cup of Darts -turnauksessa perjantaina, kun vastaan asettuvat Saksa ja Uusi-Seelanti.

Isona suosikkina lohkoon lähtenyt Saksa aloitti pelit voitolla torstaina, kun maa kaatoi vaivoin Uuden-Seelannin lukemin 4-3. Saksan voitto tarkoitti sitä, että Suomen pelit käynnistyvät Uusi-Seelantia vastaan perjantaina iltapäivästä. Arvioitu alkamisaika on klo 16:55.

Suomen olisi erittäin tärkeää voittaa ottelu, jolloin kaikki olisi omissa käsissä illan Saksa-otteluun. Tappio mutkistaisi tilannetta, koska Saksa-voittokin nostaisi Suomen ainoastaan tasapisteisiin lohkon kärkeen, jolloin aletaan vertailemaan muita tilastoja sijoitusten ratkaisemiseksi.

Mainos:

Suomea edustavat Teemu Harju ja Marko Kantele ovat kovassa paikassa, sillä Uusi-Seelantikin on jo suosikki keskinäisessä ottelussa. Ennakolta Saksaa vastaan tasoero on vielä suurempi. Suomalaiskaksikolla ei ole kuitenkaan mitään hävittävää, joten ei muuta kuin isoa ajoa kohti jatkopaikkaa!

Turnaus tulee suomeksi selostettuna Viaplayn kautta, missä kommentaattorina toimii Suomen Dartsliiton toiminnanjohtaja Veijo Viinikka.

Suomen ottelut World Cup of Darts -turnauksessa

Klo 16:55 Suomi – Uusi-Seelanti
Klo 23:55 Saksa – Suomi

Ajat ovat arvioituja alkamisaikoja.


Turnaukset:
Edellinen artikkeliWalesille karmea menetys! Gerwyn Price joutuu vetäytymään World Cup of Dartsista
Seuraava artikkeliKlassikkovideo: Englanti ja Australia tarjosivat yhden kaikkien aikojen World Cup of Darts -finaaleista vuonna 2012