Walesille karmea menetys! Gerwyn Price joutuu vetäytymään World Cup of Dartsista

World Cup of Darts Gerwyn Price
Kuva: FinnDarts.com

Hallitseva mestari Wales sai karmeita uutisia turnauksen alla, kun tähtipelaaja Gerwyn Price joutuu vetäytymään Frankfurtissa pelattavasta turnauksesta.

Wales lähti yhtenä mestarisuosikkina myös tämän vuoden turnaukseen, mutta nyt menestyshaaveet kokivat valtavan kolauksen. Price ilmoitti vetäytyvänsä turnauksesta terveysmurheiden vuoksi.

– Olen älyttömän pettynyt, että joudun jättämään turnauksen väliin. Olen aina rakastanut edustaa Walesia, Gerwyn Price kommentoi PDC.tv:n haastattelussa.

Mainos:

Wales nostaa Pricen tilalle pelaamaan Jim Williamsin, joka on maailmanlistalla sijalla 44. Näin ollen joukkue heikkenee merkittävästi. Ylivoimaisesti suurin suosikki mestariksi on nyt Englanti, joka on viime vuosina epäonnistunut järjestäen.

World Cup of Darts käynnistyy torstaina. Suomen pelit eivät ala vielä avauspäivänä, vaan ensimmäinen koitos on ohjelmassa perjantaina aamupäivän sessiossa Saksa-Uusi-Seelanti -ottelun häviäjää vastaan. Puolestaan perjantai-iltana on luvassa toinen ottelu, jossa vastassa on samaisen ottelun voittaja.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliStephen Bunting pelasi mielettömän ottelun – European Tourin historian neljänneksi kovin keskiarvo
Seuraava artikkeliSuomi pelaa perjantaina World Cup of Dartsissa – tässä otteluiden alkamisajat