Marko Kantele pelaa viikonloppuna European Tourilla – tässä ohjelma turnaukseen

Nordic Darts Masters
Kuva: YouTube

Marko Kantele nähdään viikonloppuna mittaamassa tasoaan maailman huippujen seurassa, kun European Tour jatkuu Saksan Leverkusenissa.

Kanteleen urakka käynnistyy perjantaina avauskierroksen ottelulla Daryl Gurneyta vastaan. Pohjoisirlantilainen on dartsin maailmanlistalla sijalla 27, joten kyseessä on kovan luokan nimi. Ottelu pelataan iltapäivän session aikana.

Mikäli Kantele onnistuu kaatamaan Gurneyn, niin lauantaina vastaan asettuu vielä kovempi nimi. Nimittäin kaavio heitti vastustajaksi suoraan toiselle kierrokselle selvinneen Ryan Searlen, joka on rankingin 20. sijalla.

Mainos:

Suomalaispelaajalle on luvassa mielenkiintoinen loppukuukausi, sillä Saksan European Tourin kilpailun lisäksi ohjelmassa on viikon päästä pelattava World Cup of Darts, jossa mies edustaa Suomen Teemu Harjun kanssa. Suomalaiskaksikon lohkoon arvottiin Belgia ja Uusi-Seelanti, joten arpa ei ollut kovin otollinen, sillä Belgialla on äärimmäisen kova kaksikko. Vain lohkovoittaja etenee jatkoon, joten Suomen on pakko kammeta Belgia tieltään.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliSuomen vastustajat selvillä World Cup of Darts -turnaukseen
Seuraava artikkeliStephen Bunting pelasi mielettömän ottelun – European Tourin historian neljänneksi kovin keskiarvo