Mastersin puolivälierät pelattu – Michael van Gerwen jatkoi huikeaa kyytiä

Michael van Gerwen

Michael van Gerwen on ollut Mastersissa toistaiseksi vakuuttava ja hollantilainen jatkoi samaa menoa myös sunnuntain puolivälierässä.

Suosikit pitivät tiukasti pintansa sunnuntain puolivälierissä, sillä ensiksi Stephen Bunting suorastaan murskasi Peter Wrightin numeroin 10-2. Sen sijaan Nathan Aspinall joutui todella tiukille Daryl Gurneya vastaan, sillä englantilainen voitti lukemin 10-9.

Tällä hetkellä suurimman mestarisuosikin Michael van Gerwenin kova meno sai jatkoa myös puolivälierässä, sillä Dutch Darts Mastersin voittanut hollantilainen kaatoi Dave Chisnallin vakuuttavasti 10-4.

Mainos:

Päivän viimeisessä puolivälierässä nähtiin taas astetta tiukempi taisto, kun Dimitri Van den Bergh sai vastaansa Damon Hetan. Suosikkina otteluun lähtenyt belgialainen piti pintansa, sillä Damon Heta kaatui lopulta tiukkojen vaiheiden jälkeen 10-7.

Mastersin välierät ja finaali on ohjelmassa vielä sunnuntaina. Huipennus käynnistyy klo 21:10, kun Stephen Bunting ja Nathan Aspinall iskevät yhteen. Tämän jälkeen pelataan toinen välierä ja illan huipentava finaali.

Kaikki ottelut pääset katsomaan suorana lähetyksenä Viaplayn kautta.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliLuke Humphries ja Michael Smith ulkona Mastersista! Tässä puolivälieräparit
Seuraava artikkeliStephen Bunting kaatoi Michael van Gerwenin – nappasi uransa ensimmäisen Major-voiton